Creme dell'Artigiano Bianca
tel.: +48 42 674 52 24 tel.: +48 42 674 69 45 zamowienia@plus.biz.pl |
opakowanie | 10kg |
producent | |
opis produktu
Creme dell'Artigiano Bianca to gotowa do użycia baza do glazurowania i nadziewania ciast. Dzięki cudownemu smakowi białej czekolady i delikatnej, kremowej
teksturze krem ten doskonale nadaje się do nadziewania ciasta
ptysiowego, kruchego ciasta, tartaletek i wielu innych. Jest także
doskonały do glazurowania tortów i ciast satynową białą polewą, która
zachowuje miękkość i zapewnia bardzo przyjemne doznania smakowe.
Stosowany w charakterze glazury zapewnia doskonały wygląd wyrobom i nie
spływa z produktu.
Za pomocą Creme dell'Artigiano Bianca można także nadziewać i oblewać desery oraz ciasta, które po natychmiastowym zamrożeniu nadają się do późniejszej sprzedaży.
Creme dell'Artigiano Bianca zapewnia prawdziwą wygodę: wystarczy zmiękczyć lub podgrzać do temperatury ±30°C, aby osiągnąć teksturę doskonałą do szprycowania, lub do temperatury ±40°C, aby uzyskać nieco rzadszą teksturę do glazurowania.
Ma długi termin przydatności do spożycia i zawiera wyłącznie tłuszcze nieutwardzane.
Za pomocą Creme dell'Artigiano Bianca można także nadziewać i oblewać desery oraz ciasta, które po natychmiastowym zamrożeniu nadają się do późniejszej sprzedaży.
Creme dell'Artigiano Bianca zapewnia prawdziwą wygodę: wystarczy zmiękczyć lub podgrzać do temperatury ±30°C, aby osiągnąć teksturę doskonałą do szprycowania, lub do temperatury ±40°C, aby uzyskać nieco rzadszą teksturę do glazurowania.
Ma długi termin przydatności do spożycia i zawiera wyłącznie tłuszcze nieutwardzane.