Ciasto parzone Lesaffre

tel.: +48 42 674 52 24
tel.: +48 42 674 69 45
zamowienia@plus.biz.pl
kod produktu
Ciasto parzone Lesaffre
opakowanie
10kg
producent

opis produktu

Ciasto Parzone Lesaffre można stosować do: korpusów, eklerów, ptysi, słomek, groszku oraz gniazd wiedeńskich skracając jednocześnie okres przygotowania ciasta eliminując zagrożenia. Gotowe wyroby są lekkie, suche, puste w środku i charakteryzują się słomkowym kolorem.

Dozowanie 100%.


Receptura:

Mieszanka Ciasto Parzone1000 g
woda ( 50-55 oC)1200 g
jaja 
1000 g
olej
300 g

               
   
 
  
do pobrania

Strona wykorzystuje COOKIES w celach statystycznych, bezpieczeństwa oraz prawidłowego działania serwisu.
Jeśli nie wyrażasz na to zgody, wyłącz obsługę cookies w ustawieniach Twojej przeglądarki.

Więcej informacji