Chocolini CREDIN

tel.: +48 42 674 52 24
tel.: +48 42 674 69 45
zamowienia@plus.biz.pl
kod produktu
Chocolini
opakowanie
25kg
producent

opis produktu

Receptura tort | 1750 g

CIASTO CHOCOLINI500g
CZEKOLADOWA MISS KONGO300g
Jajka
175g
Olej
150g
Woda
125g
Dżem morelowy500g


Metoda:
Wymieszać wszystkie składniki.
Czas mieszania:1-2 min. na wolnych obrotach paletą(Nie ubijać!)
Ciastem napełnić tortownicę 26 cm (posmarowaną tłuszczemi wysypaną mąką).

Warunki pieczenia:
Temp. pieczenia: 170 st. C.
Czas pieczenia: ok. 50 min.
Tort ostudzić i przekroić na połowę, przełożyć dżemem morelowym.
Wierzch także posmarować dżemem, cały tort oblać polewą czekoladową.

do pobrania

Strona wykorzystuje COOKIES w celach statystycznych, bezpieczeństwa oraz prawidłowego działania serwisu.
Jeśli nie wyrażasz na to zgody, wyłącz obsługę cookies w ustawieniach Twojej przeglądarki.

Więcej informacji