» jesteś tutaj:» Oferta » Koncentraty i Mieszanki Cukiernicze » Ciasta Czekoladowe » Chocolini CREDIN
Chocolini CREDIN
tel.: +48 42 674 52 24 tel.: +48 42 674 69 45 zamowienia@plus.biz.pl |
kod produktu |
Chocolini |
opakowanie | 25kg |
producent | |
opis produktu
Receptura tort | 1750 g
CIASTO CHOCOLINI | 500g |
CZEKOLADOWA MISS KONGO | 300g |
Jajka | 175g |
Olej | 150g |
Woda | 125g |
Dżem morelowy | 500g |
Metoda:
Wymieszać wszystkie składniki.
Czas mieszania:1-2 min. na wolnych obrotach paletą(Nie ubijać!)
Ciastem napełnić tortownicę 26 cm (posmarowaną tłuszczemi wysypaną mąką).
Warunki pieczenia:
Temp. pieczenia: 170 st. C.
Czas pieczenia: ok. 50 min.
Tort ostudzić i przekroić na połowę, przełożyć dżemem morelowym.
Wierzch także posmarować dżemem, cały tort oblać polewą czekoladową.