Beza Clasic

tel.: +48 42 674 52 24
tel.: +48 42 674 69 45
zamowienia@plus.biz.pl
opakowanie
10kg
producent

opis produktu

Beza Classic to 50% mieszanka do wypieku bezów i rantów bezowych, która zapewnia delikatną, puszystą strukturę, duże napowietrzenie oraz przyjemny chrupiący miękisz. Beza Classic jest szybka i łatwa w przygotowaniu, może być także używana jako wykończenie – dekoracja ciast biszkoptowo-tłuszczowych.
Receptura:
Beza Classic 450g
cukier450 g
woda450 g
łącznie1350 g

                       

Receptura: Granatowa Beza

Beza

  • BEZA CLASSIC | 250 g
  • Woda | 300 g
  • Cukier | 400 g

Metoda
Ubić wszystkie składniki do uzyskania właściwej konsystencji.
Szprycować koszyczki (około 35 – 40 sztuk).
Czas ubijania: 3 – 4 min.
Temp. pieczenia: 100 °C
Czas pieczenia: ok. 120 min.

Masa śmietanowa

  • Śmietanka deserowa 34% | 1000 g
  • CREDI FOND NEUTRALNY | 200 g
  • Woda | 250 g
  • CF NADZIENIE ŻURAWINA GRANAT | 200 g

Metoda
Śmietanę ubić. CREDI FOND NEUTRALNY połączyć z wodą. Następnie dodać do nadzienia i wymieszać. Połączyć ze śmietaną. Wypełnić koszyczki bezowe. Dekorować wg. uznania.

  

   

   
do pobrania

Strona wykorzystuje COOKIES w celach statystycznych, bezpieczeństwa oraz prawidłowego działania serwisu.
Jeśli nie wyrażasz na to zgody, wyłącz obsługę cookies w ustawieniach Twojej przeglądarki.

Więcej informacji